Održan treći sastanak partnera u sklopu crOss renoHome projekta i proslavljena prva godina projekta

U Zagrebu je u utorak, 24.09.2024., održan treći sastanak partnera crOss renoHome projekta. Na sastanku se uživo raspravljalo o postignućima u proteklih 12 mjeseci te o ključnim aktivnostima koje slijede u narednih 6 mjeseci.

Posebna prigoda ovog sastanka bila je obilježavanje prve godine uspješne realizacije projekta. Partneri su zajedno proslavili ovaj važan trenutak, ističući dosadašnje rezultate i napredak u ostvarivanju glavnih ciljeva.

Tijekom sastanka, sudionici su predstavili svoja postignuća i izazove, te raspravljali o planovima za budućnost kako bi osigurali daljnju uspješnu provedbu projekta.

Kao i dosad, glavna tema sastanka bila je izgradnja Marketplace platforme i verifikacijski proces ulaska korisnika na platformu. Partneri su aktivno razmjenjivali ideje i prijedloge kako bi platforma postala što učinkovitija i korisnija za sve sudionike, uključujući krajnje korisnike i pružatelje usluga.

Sastanak je zaključen planiranjem budućih aktivnosti, s posebnim fokusom na otvoreni One Stop Shop (OSS) u Križevcima, koji je otvoren u rujnu 2024., te nadolazeće otvaranje OSS-a u Zagrebu, planirano za listopad.

Projekt crOss renoHome nastavlja napredovati prema planu, a partneri su uvjereni da će i naredna faza biti jednako uspješna, uz daljnji razvoj inovativnih rješenja za energetski učinkovite domove.